Tom

Hallo,

 

Mijn naam is Tom Schippers en sinds 7,5 jaar met veel plezier werkzaam op de afdeling Radiologie in het IJsselland Ziekenhuis. Daarnaast ben ik ook stralingbeschermingsdeskundige.

Sinds het moment dat ik begon met werken in het YSL ben ik ook betrokken bij het Roparunteam als loper. Sinds een aantal jaar doe ik daar ook wat meer coördinerende taken bij voor wat het lopen aangaat. In totaal wordt de Roparun van 2019 mijn negende Roparun. In mijn werk ligt ook gelijk de grootste motivatie om mee te doen met de Roparun. Ik zie meer dan genoeg patiënten met de ziekte kanker op de afdeling.

Als loper bij de Roparun is mijn grote hobby natuurlijk hardlopen. Dit doe ik dan ook zeer regelmatig. Meestal 4 keer per week. Ik loop het liefst zo lang mogelijk. De marathon vind ik ook erg leuk om te lopen. Naast het hardlopen ben ik ook graag sportief bezig op de fiets en als ik tijd overhoud wil ik nog wel eens muziek maken met behulp van mijn keyboard.

Elke editie van de Roparun is een fantastisch en waanzinnig mooi weekend geweest. Meestal met mooi weer, een enkele keer met oer Hollands pestweer. Wat voor weer het ook wordt dit jaar, de Roparun is sowieso mooi en dat gaat het dit jaar ook weer worden!